Post by terfnorthmistmafle on Feb 18, 2022 19:51:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшити гроші хак ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Matchington Mansion mod apk (Безлімітні монети) 1.53.2 ... المحتوي: أعاده تشكيل الفيلا الخاصة بك في مباراة 3 تجديد لعبه! المتعة تزيين الداخلية مع الإكسسوارات متعه
Matchington Mansion Quebra-cabeça gyzu
Весело, але більшість монет, які ви Виграєте, йдуть у дурну скарбничку, яку потім очікують придбати за фактично зароблені гроші. Вони очікують, що ви будете використовувати дебетову або кредитну картку. Цікаво, як генеральний прокурор штату Міссурі подивиться на цю практику, коли закон штату Міссурі говорить, що вам не потрібно платити за те, що ви виграли. Виграші безкоштовні.
Фу стирили в Homescapes
Matchington Mansion Rompicapi tcr
Matchington Mansion – Додатки в Google Play
любити велику візуальну гру; не подобається відставання між рівнями, після завершення рівня потрібно так багато, щоб грати на наступний рівень; завжди повертає вас на головний екран, щоб натиснути на наступний рівень, хотів би відразу перейти на наступний рівень. Оскільки я не використовую свої зірки, поки моє життя не вичерпано
Welcome to Homescapes, the most heartwarming game from Playrix's Scapes™ series! Solve match-3 puzzles to restore a wonderful mansion on a verdant street.
Matchington Mansion पहेली fhv
Гра нормальна. Но не на 5 зірок
Бітись, коли реклама про одне, а гра зовсім про інше, видали одразу починати, навіть нема бажання грати
Playlist: www.youtube.com/playlist?list.../c/icaros0226. КОМЕНТАРІ. Hana Blagojevic 7 місяців тому. I've installed matchington on
Мені сподобалася, дійшла до 430 рівня
Завантажте найновішу версію Matchington Mansion Android-ігор APK по Firecraft Studios : Грати цей матч-3 особняк макіяжу і домашній декор пригодницької гри
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Teka-teki uoy
Гра подобалась, але коли дійшла майже до 400го рівня, гра просто вийшла і все потрібно починати заново, нерозумію
Для проходження вищих рівнів необхідно вкладати кошти. В гонитві за прибутками розробники явно перебрали. З початку ніби цікаво, потім почати дратувати. Викинув на смітник.
Це весело і має складні рівні, іноді вони неможливі, і вам доведеться платити, щоб продовжити, або чекати кожен день, щоб отримати щось, щоб допомогти вам. Я рекомендую це.
Це зводить мене з розуму. Гра ніколи не працює!! Завжди морозно!!!!!!!!
Пока в футбол не дадуть монетос такая оцінка ибуде
Забагато реклами!!!!
Я дуже люблю цю гру. Але проблема в тому, що я грав у неї на своєму старому телефоні, який зараз зламаний. Зараз у мене новий телефон і новий обліковий запис Google. Я знову встановив цю гру, але мені потрібно починати знову. У моєму старому телефоні я був до рівня 1500 і іншої карти. Я дійсно не хочу починати знову. Чи не могли б ви детально розглянути мою проблему та перевірити, чи можу я повернути свою стару гру, будь ласка.
постійно вилітала гру, а потім після ще одного завантаження все розпочалося з першого рівня, хоча пройшло більше 1270 рівнів
Дуже прекрасна гра тому 5 зірок
Зачем робити рекламу цікавою, на таку нецікаву гру? Чего тільки не придумають, кликбейтери. 3 в ряд стара і скучна гра. Ось якщо б зробили як в рекламі, було б норі
Merge Mansion - The Mansion Full of Mysteries. Matchington Mansion APK: Matchington Mansion. Toy Blast APK: Toy Blast. Toon Blast APK
Matchington Mansion پزل uqt
Matchington Mansion. apk: Trick Me: Logical Brain Teasers Puzzle. apk: Match 3D - Matching Puzzle Game. apk: Sand Balls - Puzzle Game.
Добре, але деякі рівні не завантажуються повністю, і вони відображаються повністю чорними
Ось справжній огляд для кожного. Гра – це саме те, чого ви очікуєте від безкоштовної гри. Будьте готові розчаруватися рівнями, ви будете на деяких деякий час. Це стає неймовірно дратівливим, якщо додаткові ходи коштують 500 монет, особливо коли ви отримуєте 20-30 за виграний рівень. Щоденні винагороди приємні, але знову ж таки невеликі винагороди. Потім настає оновлення особняка. Для оновлення вам знадобляться зірочки. 1 зірка за виграний рівень. Це важливо, оскільки на початку вам потрібно два-три на оновлення.
Homescapes - PHONEKY
Dino Puzzle - Dinosaur for kids and toddlers - Download the ...
New Homescapes Tips APK - Остання Версія 1.0 - Android ...
Я дуже розчарований грою. Я був поза комп’ютером протягом року, і я повернув цю гру, щоб почати все спочатку і закінчити на важких і дуже важких рівнях, і мені не подобається, коли ви кажете клієнту надати звіт про те, що продовжувати. Ви не отримаєте від мене 5 зірок, коли я повинен залишатися в грі match3 і використовувати всі свої серця і навіть отримати мою допомогу від клубу. ЦЬОГО РАЗУ Я ВИДАЛЮ ГРУ ДЛЯ ДОБРИ, ЯКЩО Я НЕ ЗМОЖУ ПРОДОЛЖИТИ. ПЕРЕОБРАТИ ОСОБЕННЯ. Тож наразі 3 зірки.
Я люблю цю гру, але вона трохи складна, будь ласка, спростіть її наступного разу. Я нічого не можу зробити без зірки. Але завоювати хоча б одну зірку надто важко. Або я люблю гру.💜💜
Виправляйте цю програму щоразу, коли ви починаєте розвиватися, вона виходить з ладу, будь ласка, не кажіть мені перейти на вашу сторінку підтримки. Навіть зі знімками екрана кажуть, що це не додаток, але мій пристрій мій пристрій новий, він постійно виходить з ладу, виправте це.
Виснет телефон
Спочатку мені це сподобалося, але ігри більше не приносять задоволення. Вони ніби влаштовані там, де ти не можеш перемогти. Я видаляю. Дуже розчарований. Якби це була невимушена обстановка, це було б весело. Я хочу, щоб ігри розслабляли мене, а не напружували!
Класна гра!
Мені дуже сподобалася гра, а то що на складних рівнях отримуєш тільки одну🌟это не справедливо.....а заданий багато... правильно, якщо це можливо
Matchington mansion ➤➤➤ Качай безкоштовно на Андроїд телефон або планшет. Повна версія APK файлу. Без реєстрації. Matchington mansion
Розчарований. Я граю в гру більше року і кілька днів тому не міг отримати жодних нових завдань. Я пройшов понад 40 рівнів і все одно сказав мені чекати нових завдань. Я вирішив перевстановити гру і втратив весь свій прогрес. Коли я перевстановив гру раніше на своєму новому телефоні, проблем із синхронізацією не було. Тепер усі мої покупки в іграх і 43 зірки зникли!
Що за муть я програла більше, ніж 230уровнів і все пропало і знову заново з першого рівня і ето вже другий раз,верните мені мої пройдені уровні розробники .так гра класна но ісправте ету лежу ...........
Дуже гарна анімація та різноманітний декор. Життя практично неможливо витратити. Бонусів вистачає на всіх рівнях. І спокійний темп. І російська мова. Просто супер!!!
Всетримається на тому, що треба гроші. Проходити рівень без можливості коштів лише за 3,4 дні.
Дуже класна гра всім рекомендую
Кланая игра
Прочитавши багато оглядів, я бачу, що стикаюся з тією ж проблемою, що й більшість користувачів. Мені справді подобається гра. Нещодавно, після кількох оновлень, гра виходить з ладу. Я роблю рух, і він буквально робить зовсім інший рух. Здається, я витрачаю так багато часу на гру та проходження рівнів, але я отримую так мало натомість. Я виграв декілька командних змагань, зайнявши 1-3 місця, і ніколи не отримав своїх нагород. Я часто виграю і майже нічого не отримую в монетах! Мені прикро сказати, я повинен знайти щось нове!
Мені подобається, але те, що не можна пройти рівень знов, який ти вже пройшов і заробити гроші, якщо не можеш пройти всю гру дуже подобається як розвиток для мозку
Я люблю цю гру. Але це може бути дорого. Я знаю, що просити їх знизити «грати на» до 300 монет не буде ніякої користі. Я вважаю, що 500 монет – це занадто багато. Я вважаю себе, що граю на come більше, ніж будь-який інший. Я видалив кілька своїх ігор. Я просто люблю цю гру, дуже рекомендую її.
Мені дуже подобається гра, але мені довелося поставити їй 4 через те, скільки монет потрібно, щоб отримати додаткові ходи. 600? Це божевілля, щонайбільше, ви повинні зробити це 100. Якби ви змінили це, я б точно поставив 5.
... apps ecosystem has been downloaded more than 80 million times (iOS+Android). ... Homescapes, Candy Crush series, Matchington Mansion);
Це весела мила гра, яка має кілька складних рівнів.
Гра класна мені подобається
Cyper